Διόρθωση & Βελτίωση ιστοχώρου

wordpressΗ συνεχής ενασχόληση με τον ιστότοπο μίας επιχείρησης είναι απαραίτητη για την παραμονή της στην αγορά.

Η διαρκής και σταθερή ενημέρωση είναι ένας από τους παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης. Όσο πιο ψηλά βρίσκεται, τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθεί η επισκεψιμότητα, άρα και η αποδοτικότητα της επιχείρησης. Οι εσφαλμένες σελίδες και η δομή που μπερδεύει έχουν ως αποτέλεσμα τη χαμηλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπο.

Αντίθετα, ένα μοντέρνο και ζωντανό template, χωρίς σφάλματα στον κώδικα, με επικαιροποιημένο χάρτη ιστοχώρου (sitemap) και με ενημερωμένη την έκδοση της πλατφόρμας διαχείρισης αλλά και των εγκατεστημένων εξωτερικών εργαλείων, συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων, ενώ ταυτόχρονα προδιαθέτουν το χρήστη ή τον υποψήφιο αγοραστή να επισκεφτεί ξανά και ξανά τον ιστότοπο.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τον ιστότοπο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει σφάλματα, να είναι δομικά φιλικός και εύκολος στον τελικό χρήστη, καθώς επίσης να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Επενδύοντας στην βελτίωση του ιστοτόπου, ανεβάζετε χωρίς κόπο και χρόνο την επιχείρησή σας στα ύψη!

 download-1002802_640